İNTERNET PAKETSİZ TURKCELL, VODAFONE, TURK TELEKOM BEDAVA INSTAGRAM KULLANMA

Merhaba arkdaşlar önceki yazımızda Turkcell ve Turk Telekom bedava internet kampanyalarını yazmıştık. Şimdi ise bizzat telekomların bize verdiği bir hakkı yani internetsiz instagrama girme hakkınızı nasıl elde edeceğeğiniz konusuna değineceğiz. Biliyorsunuz instagram yıllar önce kuruldu ve büssürü değişiklikler yaptı. Her güncellemede arayüz değişimini görmekteyiz. Bazen kötü arayüzler geldiği veya uyumsuz arayüzler geldiği olabiliyor ama yenilik her zaman iyidir. Instagram, ana sayfadaki gönderileri ikiye ayıran sekmeli tasarımı test ediyor. Bu güncellemenin de ileride daha iyi bir güncellemeye sebep olabileceğini belirtmeliyim. 
Biz konumuza dönelim instagram da bedava internette gezinebilirsiniz ama canlı yayınlara ve videolara ne yazık ki erişemezsiniz. Sadece arkadaşlarınızın attığı resimleri ve hikayelerde paylaştıkları resimleri görebilirsiniz. Atılan postları beğenebilir ve ayrıca arkdaşlarınız ile dm üzerinden konuşabilirsiniz.

Alttaki Resimdeki adımları uygulayarak bedava instagram internetine sahip olabilirsiniz.


Böyle yaptıktan sonra telefonu uçak moduna alın ve sonra tekrardan kapatın. Böylelikle sınırsız bir instagram internetine sahip olmuş olacaksınız.


#Etiketler:
Bedava instagam internete girme, instagram paketi sınırsız bedava, bedava instagram sınırsız interneti, bedava instagrama girme, türkçell Bedava instagam interneti, vodafone Bedava instagam interneti, Türk Telekom Bedava instagam internet, Bimcell Bedava instagam internet, instagrama vpn ile bedava girme,instagram bedava reklam verme